2023 Avangarde Mobilya

Modernize edilmiş klasiğin en sevilen hali olan 2023 avangart mobilya seçenekleri bir önceki yıldan farklı olarak duman renkleri ve limon sarıları ile ortaya çıktı.

Limon sarısı ve mineral grisini çok sık göreceğimiz dekorasyon stillerinde her zaman bu ikilinin en sık kullanıldığı seçenekler söz konusu olacak. Birbirinden şık koltuk takımları ve yemek odası takımlarında pirinç ve bronz detaylarla büyüleyici bir sadeliğin yaşanacağı avangart mobilyalar, ekonomik olarak biraz yüksek fiyatlarla karşımıza çıkacak.

Her zaman mobilya değiştiren biri değilseniz, uzun yıllar kullanacağınız mobilyaları satın almak için ekonomik seçenekler yerine kaliteli malzemelerden üretilmiş koltuklar tercih etmelisiniz.

 

2023 Avangarde Yatak Odası Modelleri

2023 yılında da çok sık tercih edilen avangarde yatak odası modelleri pirinç detaylar ve farklı renklerin birlikte kullanıldığı gri tonlarıyla dikkat çekecek.

Kimilerine çok iç karartıcı gelecek olan bu renkler, kimilerine göre de farklı renk seçeneklerinin tercih edileceği bir fon olarak kullanılacak.

Detaylarda Avangarde Etkisi

Avangart mobilya 2023 yılında parlak ve sade olarak öne çıkacak. Sadece iç mekanlarda değil, dış mekanlarda da bu temalar dikkat çekecek.

Doğadaki canlılar ve bitkilerin renkleri kullanılarak tasarlanan ve yeni bir boyut kazanan mobilyalar, her zaman en doğru şekilde yararlanabileceğiniz renk ikileri ile zıtlıkların birleşimini sağlayacak.

Birbirleri ile alakasız gibi görünen her türlü malzemenin bir arada olacağı 2023 modasında, her zaman en uygun koşullarda detaylandırma yapılacak.

2023 senesi avangar mobilya tasarımları

Avangarde Yemek Odaları

Son yıllarda yeni ev kuranların çok sık ettiği avangarde stilinde renklerin zenginliği sayesinde her beğeniye  hitap edecek seçenekleri ortaya çıktı.

Bu senede, her sene olduğu gibi 2023 avangarde mobilya seçenekleri birçok farklı rengin yanı sıra klasik renklerden de tercih edilebilecek. Ancak dönemin teması sadelik ve huzur olduğu için genelde pirinç, mermer ve bronz renkler ön plana çıkacak.

Evinizin en önemli alanlarından biri olan yemek odalarınızda büfeler yerine şık aynalar ve dresuarlar tercih ederek, evinizin şıklığını her zaman garantileyebilirsiniz. Üstelik diğer aksesuarlarınız da en iyi şekilde yemek odanıza uyum sağlayacak pirinç temasından tercih edilebilir.